MUŞ / MERKEZ - Taşoluk İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı yapıldı. Oyunlar oynayarak çocuklar gönüllerince bayramı kutladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Bu ayın değerler eğitimi olan “Doğa ve İnsan Sevgisi” kapsamında Taşoluk İHO ailesi olarak okulumuz çevresine fidan dikimi gerçekleştirdik.

Taşoluk İHO ailesi olarak her çocuğumuza bir fidan emanet ettik ve bakımını onların yapmasını istedik. Kendileri mezun olsa bile bir küçük kardeşine devredecek ki fidanlarımız ağaç olabilsin. Artık hepsinin bir ağacı var.

Fidan dikiminde bize fidanları temin eden Muş Orman İşletme Müdürlüğüne ve dikiminde bizlere yardım eden personelimize teşekkür ederiz.

Nis

Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr.Yılmaz Mutlu hocamız öğrencilerimiz için okulumuza geldi.

Öğrencilerimiz ile sohbet edip onların merak ettiği soruları cevaplayan öğretmenimiz, öğrencilerimizin minik kalplerini fethetti.

Bizi kırmayıp okulumuza gelen öğretmenimize teşekkür ederiz. Her zaman bekleriz.

Nis

Muş futsal il birincisi olan takımımız bölge turnuvası için gittiği Erzurum ilimizde Rize ile yaptığı karşılaşmada 2-2 berabere kalarak mücadelesine devam ediyor. Öğrencilerimize ve beden eğitimi öğretmenimiz Fatih Ahmet Karacan’a başarılar diliyoruz.

Öğrencilerimiz beden eğitimi öğretmenimiz ile gittiği turnuvanın boş zamanlarında Erzurum ilini de gezerek güzel zamanlar geçiriyor.

Nis

Taşoluk İHO olarak öğrencilerimiz ilk bayram hediyelerini öğretmenlerinden alsın istedik ve ufak çaplı bayram hediyeliklerimizi dağıttık.

Taşoluk ailesi olarak tüm sevdiklerimiz ile huzur, barış ve mutluluk dolu bayram geçirmeniz dileğimizle; hayırlı bayramlar.

Nis

Okulumuzda Mart ayı KTS faaliyetleri öğretmenler ve eğitim yöneticileri alanında “Okulda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri” faaliyeti öğretmenlerimiz ile öğretmenler odasında istişare edildi.
Taşoluk İHO ailesi olarak okulda karşılaşılan sorunları aile, öğrenci ve öğretmen bağlamında ele alarak ne gibi çözüm yolları üretebileceğimiz konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Nis

Bütün kademelerimiz de Türkiye geneli deneme sınavları devam ediyor.

Öğrencilerimiz için farklı kaynaklardan Türkiye geneli deneme sınavları getirerek, sınava bir tık daha yaklaşmalarını sağlıyoruz.

Nis

Ramazan ayı paylaşma ayıdır, dedik ve okulumuzda ramazan kumbarası oluşturduk.

Öğrencilerin yardımlaşma ve dayanışmayı davranış haline getirmek ve çevresindeki ihtiyaç sahibi insanlara duyarsız kalmamasını sağlamak için maddi yardım toplandı. Bir haftadır sınıf sınıf gezen kumbara öğretmen ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Topladığımız paraları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Okulumuz öğretmenlerinden Sadik Özdemir ile Musa Taneri  başta olmak üzere bütün emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Mart ayı boyunca okulumuzda yapılan çalışmalarımızın, başarılarımızın ve etkinliklerimizin kısa bir özetini çıkardık. Taşoluk İHO ailesi olarak öğrencilerimizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz.

Mrt

Taşoluk İHO ailesi olarak hep beraber okulumuz pansiyonunda iftar yaptık. Kalabalık aile soframız her şeyiyle çok güzeldi. Bütün öğretmenlerimiz, personelimiz ve aileleri ile muhteşem bir akşam geçirdik.  İftar yemeğimizde emeği geçen bütün personelimize ve idaremize teşekkür ederiz.

Mrt

Mart ayının değerler eğitimi çalışkanlıktı. Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında düzenlenen çalışkanlık konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Şiir kategorisinde 8/D sınıfından Zeynep Seven,

Resim kategorisinde 7/C sınıfından Sudenaz Yıldırım,

Kompozisyon kategorisinde 8/D sınıfından Yüsra Yıldırım birinci olmuştur. Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz da ayın sınıfı projesi kapsamında her ay  tertip, düzen ve derslerindeki başarılarından dolayı bir sınıf ayın sınıfı olarak seçiliyor.
Mart ayının sınıfı olarak 7/C sınıfımız seçildi ve ödülleri verildi. Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmeni Safiye Hatice Tarhan'ı tebrik ederiz.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.dönem 1.ortak yazılılarımız yapılmaya devam ediyor.

Okulumuzda 2.dönem 1.ortak yazılılarımız başladı. Öğrencilerimiz sınav haftasında derslerine her zamankinden daha çok çalışıyorlar. Bütün öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Fatih Ahmet Karacan kaptanlığında öğrencilerimiz "Badminton Küçük Kızlar Kategorisinde" Muş il 2.si oldular. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Matematiğin güzelliğini, önemini ve herkesin hayatındaki temel rolünü kutlamak maksadıyla 26 Kasım 2019 tarihinde UNESCO'nun 40. Genel Konferansında, 14 Mart günü: DÜNYA MATEMATİK GÜNÜ (IDM) olarak ilan edilmiştir.