Mrt

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Fatih Ahmet Karacan kaptanlığında okul takımımız 2023-2024 Okul Sporları Yıldız Erkekler İl Birincisi olarak bize muhteşem bir gurur ve sevinç yaşattılar. Öğrencilerimizin ve öğretmenimizin emeklerine sağlık.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103.yılında okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı yapıldı.

“Hoşgeldin Ramazan”

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Nur Uysal Baş ve Arapça öğretmenimiz Burcu Kuştul önderliğinde okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı ramazan panomuz, bizim için ramazan geldiğinin habercisi oldu. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Liseleri gezip her lise hakkında fikir edinen öğrencilerimiz son olarak Şehit Davut Karaçam Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler. Bizleri çok güzel ağırlayan ve okullarının avantajlarını anlatan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimiz liseleri gezerek tanımaya devam ediyorlar. İkinci lisemiz Muş Anadolu Lisesiydi. Okulları görüp imkanlarını yakından öğrenen öğrencilerimiz tercih zamanında daha rahat karar verebileceklerini söylediler.

Mrt

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ve 7. sınıflardan deneme sınavında ilk beşe giren öğrencilerimizi LGS’den sonra tercih verecekleri okulları daha yakından tanımaları için Muş merkezdeki liseleri gezmeye götürdük.  İlk durağımız fen lisesiydi. Bizleri çok güzel ağırladıkları için fen lisesi idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında düzenlenen tasarruf konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Şiir kategorisinde Hiranur Çekil,

Resim kategorisinde Sudenaz Yıldırım,

Kompozisyon kategorisinde Yüsra Yıldırım birinci olmuştur. Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan deneme sınavında birinci olan öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Kendi kademelerinde birinci olan  5/D sınıfından Asmin Özkan, 6/C sınıfından Havin Eylül Yazıcı, 7/C sınıfından Sudenaz Yıldırım, 8/A sınıfından Bedirhan Sağın’ı , öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz da ayın sınıfı projesi kapsamında her ay  tertip, düzen ve derslerindeki başarılarından dolayı bir sınıf ayın sınıfı olarak seçiliyor.
Şubat ayının sınıfı olarak 5/C sınıfımız seçildi ve ödülleri verildi. Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmeni Şeyma Pektunç’u tebrik ederiz.

Şbt

KTS Akademik Gelişim, Kariyer Planlama Ve Liseye Hazırlık Alanı Şubat Ayı Etkinliği yapıldı.

Şbt

Şubat ayı KTS etkinliği kapsamında beş yıldan fazladır öğretmenlik yapan öğretmenlerimiz meslek hayatlarında edindikleri tecrübeleri öğretmen arkadaşlarımız ile paylaştılar.

Şbt

Değerler eğitimi ,bilim,sanat,spor, sosyal ve kültürel etkinlikler alanı Şubat ayı etkinliği olarak öğrencilerimiz öğretmen rehberliğinde yazar ve şairlerle ilgili etkinlikler yapıldı.

Şbt

KTS Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı Şubat Ayı Etkinliği olarak öğrencilerimiz meslek dersi öğretmenleri rehberliğinde arkadaşlarına namaz kıldırdılar.

Şbt

Öğrencilerimiz kendi yaptıkları çalışmaları sergilediler.

Şbt

Muş AFAD ekibi eğitmenleri öğretmen ve öğrencilerimize "Okul Afet Farkındalık ve Tahliye Tatbikat Eğitimi" verdi.